Tarieven

Burn-out therapie    €70,00 

Trauma therapie     €70,00

EMDR sessie           €70,00

Relatie therapie       €70,00

Therapie op maat complexe vraagstukken €70,00

 

Personal coaching €60,00

HSP coaching         €60,00

Coaching bij levensvragen      €60,00

Coaching bij rouwverwerking €60,00

 

LET OP! Wil je een gesprek in de avonduren dan rekenen wij €10,00 extra per gesprek

 

 

 

* Tot 24 uur van tevoren kan je een afspraak afzeggen of verzetten. Daarna brengen wij de kosten in rekening.

* Als jouw werkgever of de gemeente de kosten betaalt komt er 21% BTW bovenop deze prijs, dit geldt ook voor ZZP-ers.

 

Kan ik een vergoeding krijgen van mijn zorgverzekeraar?

Helaas wordt coaching en relatietherapie en burn-out hulp niet vergoedt door de zorgverzekeraar. Zij hebben bepaald dat er sprake moet zijn van een psychische stoornis (een diagnose binnen het DSM) om voor vergoeding in aanmerking te komen. Wij werken met cliënten die geen stoornis hebben, maar wel steun kunnen gebruiken om verder te komen. Wil je een vergoeding vanuit je basis-ziektekostenverzekering dan moet je je aanmelden bij een eerstelijns psycholoog. Hier zijn lange wachtlijsten. Deze zal vervolgens bepalen wat jouw stoornis is en op basis daarvan een vergoeding regelen bij je zorgverzekeraar. Sommige therapievormen worden deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder het kopje "alternatieve/complementaire geneeswijzen". Deze vergoeding is zeer beperkt. Als jij ruim aanvullend verzekerd bent, kun je navragen bij jouw zorgverzekeraar of je wellicht iets van de kosten vergoed kan krijgen. 

 

Wel zijn er andere mogelijkheden om de kosten voor onze coaching of therapie eventueel vergoed te krijgen, lees hieronder verder.  

Kan ik een vergoeding krijgen van mijn wergever?

 Vaak wel. Er zijn 2 opties die je kan proberen. Wij helpen je daar graag bij;

 

Vanuit de wet Poortwachter, goed werkgeverschap; 

In veel gevallen dat er sprake is van ziekte vanwege stress of  burn-out wil de werkgever meebetalen aan je therapie. Door de juiste hulp ben jij namelijk veel sneller en veel sterker weer terug op je werkplek en heeft de werkgever daar profijt van en bespaart dat de werkgever veel geld. De bedrijfsarts moet vaststellen dat een deel van jouw klachten werkgerelateerd zijn. Vervolgens ben je zelf vrij jouw hulpverlener te kiezen, ookal zeggen sommige werkgevers van niet. Wij kunnen jou helpen de betaling rond te krijgen door ons plan van aanpak naar jouw werkgever te sturen samen met een kostenraming. Periodiek zullen we jouw werkgever op de hoogte houden van de vorderingen zonder inhoudelijk op de sessies in te gaan. Verder hebben we overleg met jouw bedrijfsarts over werkhervatting ed. Bij akkoord gaan de rekeningen direct naar jouw werkgever.

 

Vanuit het opleidingsbudget, jouw POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan);

Meestal reserveert jouw werkgever een opleidingsbudget per medewerker.(In sommige CAO’s is dat verplicht).
Dit budget mag jij gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, als jij maar kan aantonen dat dat ten goede komt van jouw werkprestaties. Je kan groeien in kennis, maar ook in vaardigheden. Wij kunnen helpen om hiervoor een verzoek in te dienen bij jouw werkgever. Petra is 15 jaar HR-adviseur geweest en weet precies hoe dit werkt. 

 

Zijn er nog andere mogelijkheden voor vergoeding?

Denk nog eens aan het volgende;

 

Als jij een langer traject loopt bij ons (meer dan 8 gesprekken) kunnen we het een "traject voor persoonlijke ontwikkeling" noemen en daar een factuur van opmaken voor in jouw administratie. Na aftrek van een drempelbedrag mag je de rest van de kosten die je hebt gemaakt aftrekken van je belastingopgave.  

 

Als je zzp'er bent, of je partner (bij relatietherapie) dan mag je de kosten en de BTW aftrekken als bedrijfskosten voor opleiding of persoonlijke groei. Vraag ons hiervoor een gespecificeerde factuur. 

 

Hoe gaat het betalen in zijn werk?

Je kunt bij ons direct pinnen. Als je dit vervelend vind kunnen we je ook na de sessie een bank-betaalverzoek via whats-app of mail sturen. Mocht je dit niet willen dan sturen we een factuur, die je binnen een week betaalt. Ons eerste kennismakingsgesprek is gratis. 

Als we samen komen praten bij jou, betalen we dan ook dubbel?

Nee, een uur is 60 euro voor coaching en 70 euro voor therapie of je nou alleen komt of samen met je partner, kind, moeder of....

We kijken er vreemd tegenaan dat relatietherapie ineens veel duurder moet zijn omdat je twee gesprekspartners tegenover je hebt.

Komen er nog kosten bij, BTW, parkeren of drankjes?

Nee, ons tarief voor jou als particulier is inclusief de BTW die we moeten afdragen en inclusief een kop koffie, thee of glas water. Parkeren is gratis en op eigen terrein. Als je gebruik wilt maken van de faciliteiten van het Betuwsch Badhuys moet je hier wel extra voor betalen. Denk aan een lunch of diner, sauna bezoek of massage. Reserveren en tarieven vind je op www.betuwschbadhuys.nl

Als een gesprek iets uitloopt of ik bel je met een vraag reken je dan extra kosten?

Nee, wij bewaken onze tijd, maar als het gesprek langer duurt dan vinden we dat geen enkel probleem en gaan we geen extra kosten rekenen. Ook als jij  tussendoor belt met een vraag of omdat je een peptalk nodig hebt dan rekenen we daar geen geld voor. Als wij je in onze zorg hebben, zullen wij er in die periode alles aan doen om jou naar een fijnere situatie te begeleiden en zijn we niet op zoveel mogelijk van jouw geld uit. 

Als ik na onze kennismaking besluit om geen gebruik te maken van jouw diensten, krijg ik dan alsnog een rekening?

Nee. Wij vinden een gratis en vrijblijvende kennismaking heel belangrijk. We moeten samen een klik hebben. Jij moet een goed gevoel hebben bij ons. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij ons neer te leggen. Wij willen jou ook graag een keer gesproken hebben. Kijken of een van ons voor jou de juiste hulpverlener is of dat we je beter door kunnen verwijzen naar een specialist op een bepaald gebied. Van ons kun je daarin eerlijkheid verwachten.