Wie ben ik
Mijn naam is Joska Brouwer en ik ben 48

jaar. Ik ben geboren en getogen in Hoevelaken en ik woon nu sinds 15 jaar op de  Betuwe, met heel veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig (tekenen, schilderen, speksteen nou eigenlijk van alles behalve als er draadjes mee gemoeid zijn) , dol op geocachen, fotografie, lezen en genieten van het leven in al zijn vormen.

 

Hoe kwam ik waar ik nu ben

Als jong meisje wist ik al dat ik met mensen wilde gaan werken en zo geschiedde. Via de opleiding agogisch werk ben ik Z-verpleegkundige geworden. Ik heb vanaf mijn achttiende altijd gewerkt met mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking en/of autisme.

 

Het verschil kunnen maken in iemand zijn of haar leven, al is het maar heel klein en subtiel, vind ik geweldig en ik werd me daar steeds meer en meer bewust van. Evenals hoe belangrijk ik echte tijd en aandacht voor de mens tegenover mij vind, kwali-tijd noem ik dat. Ik ging de verbinding die ontstaat vanuit werkelijke aandacht meer een meer waarderen. Ik merkte dat steeds meer mensen mij opzochten voor een luisterend oor en/of om advies vroegen, er begon iets te kriebelen en zo werd een nieuwe droom geboren. Ik kreeg een bepaald soort honger naar meer kennis en begon cursussen, opleidingen en workshops te volgen, alles op het gebied van coaching en zelfontwikkeling. Na bijna 25 jaar met heel veel bezieling in de zorg te hebben gewerkt, heb ik mijn droom waar kunnen maken. Vanaf 2019 heb ik mijn eigen coachingspraktijk waar ik mensen coach vanaf de leeftijd van 12 jaar.

 

 

Worden wie je bent

Jij mag zijn wie je bent en als je dat even niet meer weet gaan we samen voor "worden wie je bent". Het leven bezorgt ons nu eenmaal tegenslagen en het perfecte plaatje bestaat niet. Ik ga altijd uit van het goede in de mens tenslotte is er een duidelijk verschil tussen wie je bent en wat je doet. Daarbij op aansluitend, fouten maken is menselijk en ik geloof in verandering mits de motivatie van binnenuit komt. Als jij het anders wil, vinden we samen de weg daarnaar toe. Daarnaast geloof ik dat kleine veranderingen een rimpeleffect hebben. Heel veel kleine beetjes kunnen de wereld écht een beetje mooier maken.

 

Wat kan je van mij verwachten

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik sta naast je en we gaan samen je beste versie naar boven halen. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door open en warm, ik ben er voor jou: het is jouw kwali-tijd. Ik zal me zoveel mogelijk op jouw behoeften aanpassen maar neem daarin uiteraard mezelf mee. Mijn humor kan soms heel relativerend en fijn zijn maar soms zijn ook mijn scherpte en doorvragen nodig. Ik zal je huiswerk meegeven ,waar nodig, zodat je ermee in de praktijk aan de slag kan en wat ervoor zorgt dat de sessie die we hebben efficiënt gevuld is. Op deze manier hoeft een traject niet langer te duren dan nodig is. Ik ben erg leergierig en zal me blijven inlezen en blijven studeren in onderwerpen die ik tegenkom of interessant vind.

 

Hoe nu verder

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zullen we samen je coachvraag helder krijgen (mocht dat nog niet zo zijn). Vervolgens kan ik je antwoord geven of ik die kan beantwoorden en op welke manier we samen aan het werk kunnen gaan. Een wederzijdse klik vind ik belangrijk, jij moet je veilig bij mij kunnen voelen om je verhaal te doen. Uit ervaring weet ik dat welk traject dan ook niet gaat werken als je geen veiligheid ervaart. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Je kan me bereiken via het contactformulier of via mijn email.