jouw coach; joska van den broecke

Wie ben ik

Mijn naam is Joska van den Broecke. Ik ben 44 jaar. Ik ben geboren en getogen in Hoevelaken en ik woon nu sinds 10 jaar met man en twee kinderen op de  Betuwe, met heel veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, dol op geocachen, lezen en genieten van het leven in al zijn vormen.

 

Hoe kwam ik waar ik nu ben

Als jong meisje wist ik al dat ik met mensen wilde gaan werken en zo geschiedde. Via de opleiding agogisch werk ben ik Z-verpleegkundige geworden. Het verschil kunnen maken in iemand zijn of haar leven, al is het maar heel klein en subtiel, vind ik geweldig en ik werd me daar steeds meer en meer bewust van. Evenals hoe belangrijk ik echte tijd en aandacht voor de mens tegenover mij vind, kwali-tijd noem ik dat. Ik ging de verbinding die ontstaat vanuit werkelijke aandacht meer een meer waarderen. Ik merkte dat steeds meer mensen mij opzochten voor een luisterend oor en/of om advies vroegen, er begon iets te kriebelen en een droom werd geboren. Ik kreeg een bepaald soort honger naar meer kennis en begon cursussen, opleidingen en workshops te volgen, alles op het gebied van coaching en zelfontwikkeling. Na bijna 25 jaar met heel veel bezieling in de zorg te hebben gewerkt, heb ik mijn droom waar kunnen maken en coach ik nu mensen vanaf de leeftijd van 12 jaar.

 

Wat vind ik

Jij mag zijn wie je bent en als je dat even niet meer weet gaan we samen voor "worden wie je bent". Het leven bezorgt ons nu eenmaal tegenslagen en het perfecte plaatje bestaat niet ook al willen social media ons soms iets anders doen geloven. Ik ga altijd uit van het goede in de mens tenslotte is er een duidelijk verschil tussen wie je bent en wat je doet. Daarbij op aansluitend, fouten maken is menselijk en ik geloof in verandering mits de motivatie van binnenuit komt. Als jij het anders wil, dan gaan we de weg daarheen vinden. Daarnaast geloof ik dat kleine veranderingen een rimpeleffect hebben. Heel veel kleine beetjes kunnen de wereld écht een beetje mooier maken. Zo leg ik bijvoorbeeld een quote neer op het dienblad wat ik inlever na een lunch wetende dat iemand dat gaat lezen. Klein gebaar groots effect.

 

Wat kan je van mij verwachten

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik sta naast je en we gaan samen je beste versie naar boven halen. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door open en warm, ik ben er voor jou: het is jouw kwali-tijd. Ik zal me zoveel mogelijk op jouw behoeften aanpassen maar neem daarin uiteraard mezelf mee. Mijn humor kan soms heel relativerend en fijn zijn maar soms zijn ook mijn scherpte en doorvragen nodig. Ik zal je huiswerk meegeven ,waar nodig, zodat je ermee in de praktijk aan de slag kan en wat ervoor zorgt dat de sessie die we hebben efficiënt gevuld is. Op deze manier hoeft een traject niet langer te duren dan nodig is. Ik ben erg leergierig en zal me blijven inlezen en blijven studeren in onderwerpen die ik tegenkom of interessant vind.

 

Hoe nu verder

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zullen we samen je coachvraag helder krijgen (mocht dat nog niet zo zijn). Vervolgens kan ik je antwoord geven of ik die kan beantwoorden en op welke manier we samen aan het werk kunnen gaan. Een wederzijdse klik vind ik belangrijk, jij moet je veilig bij mij kunnen voelen om je verhaal te doen. Uit ervaring weet ik dat welk traject dan ook niet gaat werken als je geen veiligheid ervaart. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Je kan me bereiken via het contactformulier of via mijn email.

 


mensen zeggen over joska;

Ik kwam bij jou terecht na een heftige "relatie" met een grondige leugenaar.

 

Na een paar maanden geprobeerd te hebben dit zelf een plaats te geven, kwam ik tot de conclusie dat ik hier hulp bij nodig had.

 

Zoekend door het bos met alle mogelijke coaches, kwam ik bij jullie terecht en met een mailtje raakten we in contact.
Bij het intakegesprek in je praktijk (huiskamergevoel met uitzicht op natuur), voelde het gelijk goed. Een open en veilige omgeving en wij zaten snel op dezelfde golflengte.

 

Na mijn verhaal gedaan te hebben vroeg je wat voor stijl coaching ik wilde zodat ik me zo veel mogelijk op mijn gemak zou voelen bij de sessies.

 

In eerste instantie dacht ik met 3 sessies wel klaar te zullen zijn, maar tussen de eerste twee sessies in werd me al duidelijk dat mijn hulpvraag dieper ging dan die relatie een plek gevn

 

Jij hebt me toen de keuze gegeven of ik bij mijn oorspronkelijke vraag wilde blijven of voor de grondige aanpak ging.
Zeker in het begin was mijn traject pittig, maar dat was te verwachten aangezien er verschillende confrontaties in zaten. Juist daar heb ik veel van geleerd.

 

Ik werd aan het denken gezet doordat de vragen die je stelde daadwerkelijk open bleven. Pas als ik er echt niet uit kwam, hielp je met het antwoord vinden.

 

Bij elke sessie had je een plan klaar liggen, maar was je flexibel genoeg om een andere kant op te gaan als dat voor mij beter was.

 

Nu is het mijn beurt om met deze informatie verder te gaan.

Ontzettend bedankt Joska! -Britt 30 jaar-

 

 

Ik heb Joska leren kennen als een deskundige coach die, mede door haar eigen levenservaring én door goed te luisteren, snel tot de kern van de zaak wist door te dringen. 

Ik heb veel baat gehad bij haar ondersteuning en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen! -M-

 

 

Toen ik mijn praktijk wilde uitbreiden met een goede coach erbij had ik al snel mijn zinnen op Joska gezet. Zij is een vrouw met een bijzonder warme persoonlijkheid. Ze luistert echt en stelt precies de juiste vragen. Als er iemand is die me helpt om de praktijk op een hoger plan te tillen is zij het. Ik ben dan ook blij en trots dat zij zich aan mij wil verbinden en dat we nu samen mensen kunnen helpen. Ieder met onze eigen expertise. - Petra

 

Voor Joska zou ik het woord "warmte" gebruiken- Chris 50 jaar