"De gesprekken met jou zijn het beste wat ik aan mijzelf heb gegeven vorig jaar"

"Dankjewel, het gaat weer goed met mij. Ik gebruik de tips en tools dagelijks en heb veel aan onze gesprekken gehad"

 

"Het gaat met mij het beste als ik elke week even met je praten kan"

 

"Ik durf nu ook veel meer aan mijn vrienden te vertellen"

 

"Ik kan nu beter voor mezelf opkomen"

 


Britt, 30 jaar

Lieve Joska,
Ik kwam bij jou terecht na een heftige "relatie" met een grondige leugenaar.
Na een paar maanden geprobeerd te hebben dit zelf een plaats te geven, kwam ik tot de conclusie dat ik hier hulp bij nodig had.

 

Zoekend door het bos met alle mogelijke coaches, kwam ik bij jullie terecht en met een mailtje raakten we in contact.
Bij het intakegesprek in je praktijk (huiskamergevoel met uitzicht op natuur), voelde het gelijk goed. Een open en veilige omgeving en wij zaten snel op dezelfde golflengte.
Na mijn verhaal gedaan te hebben vroeg je wat voor stijl coaching ik wilde zodat ik me zo veel mogelijk op mijn gemak zou voelen bij de sessies.

 

In eerste instantie dacht ik met 3 sessies wel klaar te zullen zijn, maar tussen de eerste twee sessies in werd me al duidelijk dat mijn hulpvraag dieper ging dan die relatie een plek geven.

 

Jij hebt me toen de keuze gegeven of ik bij mijn oorspronkelijke vraag wilde blijven of voor de grondige aanpak ging.

 

Zeker in het begin was mijn traject pittig, maar dat was te verwachten aangezien er verschillende confrontaties in zaten. Juist daar heb ik veel van geleerd.

 

Ik werd aan het denken gezet doordat de vragen die je stelde daadwerkelijk open bleven. Pas als ik er echt niet uit kwam, hielp je met het antwoord vinden.

 

Bij elke sessie had je een plan klaar liggen, maar was je flexibel genoeg om een andere kant op te gaan als dat voor mij beter was.

 

M.K. 54 jaar

"Ik heb Joska leren kennen als een deskundige coach die, mede door haar eigen levenservaring én door goed te luisteren, snel tot de kern van de zaak wist door te dringen. 
Ik heb veel baat gehad bij haar ondersteuning en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen"

O. v L. 21 jaar

Joska heeft mij geleerd om beter te ontspannen en minder snel of geen stress te voelen. Door de verschillende oefeningen die Joska samen met mij deed ging het al snel beter. Joska neemt echt de tijd voor je, ze vraagt veel door en probeert echt het beste uit jezelf te halen. Dankzij de sessies bij Joska voel ik mij veel beter en heb ik meer rust.

M.

Onze gesprekken hebben mij enorm geholpen. Ze hebben me sterker gemaakt waardoor ik nu de kracht heb om alleen door te gaan.